Ethyl Maltol 10%, підсилювач смаку, пом'якшувач, підсолоджувач.
Етилмальтол (харчова домішка E637) — кристалічний порошок білого кольору, має яскраво окреслений карамельний запах і солодкий смак, чудово розчинний у воді, пропіленгліколо, спиртовмісні розчини.
Етилмальтол використовується в харчовій промисловості як ароматизатор і стабілізатор. Його смакова сила перевищує таку ж властивість мальтола вчетверо. Ароматизувальна речовина етилмальтолу помітно посилює сприйняття деяких ароматів. Смак цих продуктів гармонізується, а калорійність помітно знижується.
Інші застосування етилмальтолу: - в парфумерії, як запашна речовина; - в фармацевтиці. Згладжує неприємні смаки, водночас розкриваючи нові грані та пом'якшує "удар по горлу".
Ефект застосування:
-
смакові якості рідин істотно поліпшуються, причому з будь-якими ароматизаторами;
-
зменшується витрата ароматизатора під час самостійного виготовлення рідин для парення.
Спосіб зберігання: треба зберігати в сухому, прохолодному місці; не допускати потрапляння прямих сонячних променів;
Концентрат додавати в готову рідину вже до смаку приблизно 1-5% від об'єму готової рідини. Або 2-15 крапель на 10 мл готової базової рідини.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | The Perfumers Apprentice |
Країна виробник | США |
Об`єм | 10 мл |
Користувальницькі характеристики | |
Об'єм (мл) | 10мл |
Інформація для замовлення
- Ціна: від 40 ₴
- Спосіб упаковки: Флакон із контролем розкриття.